Προφίλ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
 

Η εταιρεία CASA BANCO ABEE ιδρύθηκε το 1967 από τον Λουκά Μεσσαλάκη και τον γιο του Νικόλαο Μεσσαλάκη με την επωνυμία Λ. & Ν. Μεσσαλάκης Ε.Ε. και έδρα στη Λ.Δημοκρατίας 42 στο Αιγάλεω.
 

Αντικείμενο της εταιρείας αυτής ήταν το εμπόριο Ειδών Υγιεινής - Πλακιδίων και Υδραυλικών λόγω της προηγηθείσης 10ετούς ευσυνείδητης παρουσίας μας στις Υδραυλικές Εγκαταστάσεις. Το πλούσιο μέχρι εκείνη τη στιγμή ικανοποιημένο πελατολόγιό μας, μας εξασφάλισε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και ένα πολύ καλύτερο μέλλον.
 

Το 1973, θέλοντας να διευρύνουμε τον κύκλο των εργασιών μας, μεταφέραμε την έδρα της εταιρείας σε ένα χώρο δεκαπλάσιο σε εμβαδόν, επί της οδού Θηβών 300 στο Αιγάλεω..
 

Το 1980, διαβλέποντας - κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη την εποχή στα καταστήματα ειδών υγιεινής - ότι το Έπιπλο Κουζίνας είναι στενά συνδεδεμένο με τα Είδη Υγιεινής μια και έπεται αυτών, προχωρήσαμε στη δημιουργία εργοστασίου για την παραγωγή Επίπλων Κουζίνας.
 

Το 1981, προβλέποντας ότι το πρωτοεμφανιζόμενο τότε Έπιπλο Μπάνιου θα γίνει απαραίτητο για κάθε σύγχρονο μπάνιο, το προσθέσαμε στην παραγωγή μας, με αποτέλεσμα να το προμηθεύουμε σε επιλεγμένα καταστήματα Ειδών Υγιεινής σε όλη την Ελλάδα.
 

Το 1998, οι δύο εταιρείες μας, της εμπορίας και της παραγωγής, ενώθηκαν σε μία με τη σημερινή της μορφή και επωνυμία CASA BANCO ABEE.
 

Tό 2013,γιά λόγους καλλίτερης προβολής τού καταστήματος,μεταφέραμε τήν Εκθεση & τήν έδρα τής επιχείρησης, ακριβώς απέναντι,επί τής Θηβών 309, όπου & παραμένει μέχρι σήμερα.
 

 Μετά από 57 χρόνια σκληρής προσπάθειας, δημιουργήσαμε μία εταιρεία για την οποία είμαστε περήφανοι για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, για τις ανταγωνιστικές μας τιμές και για το άριστο προσωπικό της εταιρείας μας, το οποίο με διαρκή εκπαίδευση διαθέτει την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία προκειμένου να αναζητήσει και να βρει τις καλύτερες οικονομικά και αισθητικά λύσεις και για τον πιο απαιτητικό πελάτη. Γι' αυτό όμως που προπάντων υπερηφανευόμαστε, είναι η συνέπεια μας, το ήθος μας και η καλοπροαίρετη διάθεση μας για μια ειλικρινή και σωστή συνεργασία.
 

Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής μας είναι η μεγάλη "περιουσία" που αποκτήσαμε. Και η "περιουσία" αυτή συνίσταται στο καλό όνομα που έχουμε στους χιλιάδες πελάτες που μας τίμησαν με την προτίμησή τους, αυτά τα 50 χρόνια της λειτουργίας μας.
 

Αυτό είναι και το μεγάλο μας κέρδος.